Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία | Αγορά Reiki |
Reiki.gr

Βιβλία

Εσωτερικές Απαντήσεις: Το Κόκκινο Βιβλίο


Εσωτερικές Απαντήσεις: Το Κόκκινο Βιβλίο

Εσωτερική Διδασκαλία, Διαλογισμοί και Θεραπευτικές Κατευθύνσεις για Όλες τις Ζωτικές Ερωτήσεις

Μια συλλογή από 33 κείμενα, άρθρα και διαλογισμούς, που συγκεντρώνουν και αποτυπώνουν ένα μεγάλο μέρος από τις διδασκαλίες που μοιράζομαι σε σεμινάρια και ομάδες, με θέματα αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, προσωπικής ανάπτυξης και πνευματικής εξέλιξης.

Πολλά από αυτά είναι απαντήσεις σε ερωτήσεις που λαμβάνω συχνά και αφορούν σε όλα τα ζωτικά θέματα: από την υγεία και την αφθονία ως την αγάπη και τις προσωπικές σχέσεις, την πνευματικότητα και τη φώτιση.

Στα κείμενα προσφέρεται μια πνευματική οπτική σε αυτά τα θέματα, μια βαθύτερη, εσωτερική και ενεργειακή ματιά. Υπάρχουν ασκήσεις και διαλογισμοί για θεραπεία και καθοδήγηση σε όλους τους τομείς, καθώς και ενεργειακές τεχνικές.

Περιλαμβάνεται, επίσης, ένα μεγάλο αφιέρωμα σε δύο πολύ σημαντικά θέματα που απασχολούν τους περισσότερους από εμάς: τη συναισθηματική θεραπεία και τον καθαρισμό της ενέργειας του χώρου μας.

Άλλα θέματα: θεραπεία καταστάσεων, ενεργειακή προστασία, υπέρβαση φόβου, ενεργοποίηση υγείας και αφθονίας και άλλα.

Για πρώτη φορά, συγκεντρώνονται όλα τα κείμενα σε έναν τόμο, ενώ υπάρχουν και νέα, ανέκδοτα κείμενα!

Το βιβλίο έχει εκδοθεί σε περιορισμένα αντίτυπα. Δεν διατίθεται σε βιβλιοπωλεία. Μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω αντικαταβολής στο τηλέφωνο 6946863697. Το κόστος είναι 20 ευρώ και περιλαμβάνει τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.


Κόστος Αγοράς: 20 € -
Όροι Χρήσης - Δήλωση Απορρήτου | website by Theratron