Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία | Αγορά Reiki |
Reiki.gr

Reiki Time: Το περιοδικό! » Τεύχη / Αγορά παλαιών τευχών

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ: ΕΛ ΓΑΙΑ

ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ / ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ 


Σημείωμα του Εκδότη


Αγαπητοί Αναγνώστες!


Με μεγάλη μας τιμή και χαρά σας παρουσιάζουμε τον πρώτο τόμο του νέου βιβλιοπεριοδικού μας "ΕΛ ΓΑΙΑ", ένα ξεχωριστό βιβλιοπεριοδικό για το Ελληνικό Οικουμενικό Πνεύμα που αναβιώνει στις ημέρες μας και εξαπλώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένα βιβλιοπεριοδικό "Πανεπιστήμον" με ελληνικό άρωμα και χρώμα, καθώς καταπιάνεται, όπως ακριβώς το Αιώνιο Ελληνικό Ολιστικό Πνεύμα, με θέματα φιλοσοφίας, εναλλακτικής ιστορίας, εναλλακτικής αρχαιολογίας και επιστήμης, θέματα εσωτερισμού και πνευματικότητας, θέματα εναλλακτικών τρόπων ίασης και θεραπείας κ.α. αγκαλιάζοντας με τον τρόπο αυτό ένα διευρυμένο φάσμα γνώσης και σοφίας. Σοφία και Γνώση βγαλμένη από την ίδια την πηγή τους, την Ελληνική Ψυχή, το Ελληνικό Φως και την Αγάπη!


ΕΛ ΓΑΙΑ σημαίνει Φως σε ολόκληρη τη Γη (Ελ=Φως, Γαία=Γη), Φως σε ολόκληρη την Οικουμένη, Φως Παντού! Γιατί αυτό είναι το Όραμά μας, γιατί αυτό ήταν ανέκαθεν το Όραμα κάθε Αληθινής Ελ-ληνικής Ψυχής! Ελ-ληνική Ψυχή όχι μέσα από τη στενή εθνικιστική αντίληψη και τον εθνικό εγωισμό. Άλλωστε στις ημέρες μας διαπιστώνουμε πως υπάρχουν άνθρωποι που ζουν εκτός Ελλάδας αλλά διαθέτουν ωστόσο αυτό που ονομάζουμε Ελ-ληνική Ψυχή, ακόμη και αν δεν τυγχάνουν ελληνικής παιδείας και μπορεί να είναι Γερμανοί, Ιταλοί, Ισπανοί, Αυστραλοί κ.ο.κ. Όπως και από την άλλη διαπιστώνουμε πως υπάρχουν και πολλοί "Έλληνες", που ζουν και αναπνέουν σε αυτό τον τόπο με έντονη ανθελληνική δράση... Για εμάς Ελ-ληνική Ψυχή είναι η Φωτεινή Ψυχή, το Πνεύμα εκείνο που ζει στο φως και την αγάπη, το Πνεύμα που χαίρεται, που μοιράζεται, που προσφέρει. Για εμάς Ελ-ληνική Ψυχή διαθέτει κάθε πλάσμα πάνω στη Γη με ανοικτή και φωτεινή καρδιά, και αυτή η Ψυχή δεν έχει σύνορα, όρια και περιορισμούς!


Όραμά μας είναι να επικοινωνήσουμε αυτό που αληθινά είμαστε παντού, σε όλη την Οικουμένη. Να δείξουμε προς τα έξω πως είμαστε άνθρωποι γεμάτοι όνειρα, στόχους, ευφυΐα, δύναμη, ανοικτή καρδιά, νου και πνεύμα. Για το λόγο αυτό η νέα αυτή έκδοση μας φιλοδοξούμε να βγει και στο εξωτερικό σε διάφορες χώρες και ηπείρους!


Όραμά μας είναι να συνδέσουμε την Αρχαία Ελληνική Σοφία, Φιλοσοφία και Γνώση με τον Νέο Ελληνικό Τρόπο Ζωής και Σκέψης, που είναι καθαρά Ενωτικός, Οικουμενικός, Ολιστικός. Αυτό που οι άλλοι ονομάζουν "οικονομική κρίση στην Ελλάδα" για εμάς δεν είναι παρά μία τεράστια ευκαιρία αλλαγής και αναβάθμισης του τόπου μας και του τρόπου ζωής μας. Αλλά ένα μονοπάτι να συνδεθούμε συνειδητά και πάλι με τις ρίζες μας, ώστε το Δέντρο της Ζωής μας να αναγεννηθεί, να αναζωογονηθεί, να κατακτήσει νέα ύψη και ορίζοντες, να ωριμάσει πραγματικά...


Ζούμε στην πιο υπέροχη εποχή της ανθρώπινης ιστορίας και έχουμε την τύχη-ευτυχία να ζούμε και σε μία από τις ομορφότερες και πλουσιότερες χώρες του κόσμου σε πνεύμα, σε γλώσσα, σε πολιτισμό. Ως γνήσιοι φορείς της Ελ-ληνικής Ψυχής έχουμε την υποχρέωση να στρέψουμε μακριά το βλέμμα μας από τη μιζέρια, τη φτώχια και το μάτριξ, τις τηλεοράσεις, την αρνητικότητα και το φόβο. Ήρθε η ώρα να στραφούμε προς τα μέσα, προς τον πολιτισμό, προς το πνεύμα, προς τον εσωτερικό μας πλούτο και αυτό να αναδείξουμε προς τα έξω. Είμαστε φορείς της Μεγάλης Αλλαγής που συντελείται στη Γη αυτή την εποχή, για αυτό και είμαστε υπεύθυνοι να διαδώσουμε το ΕΛ σε ολόκληρη τη ΓΑΙΑ, χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς υποχωρητικότητα, χωρίς αναβολή...


Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. "Η Ισχύς Εν τη Ενώσει" όπως έλεγαν οι Αρχαίοι Έλληνες, το DNA των οποίων φέρουμε στα κύτταρά μας. Έχει έρθει η στιγμή λοιπόν να αφήσουμε τις διαφορές μας και ό,τι μας διαχωρίζει, να ενωθούμε με κάθε Ελ-ληνική Ψυχή πάνω στον Πλανήτη και όλοι μαζί να ακτινοβολήσουμε τον πιο λαμπερό ήλιο του πνεύματος της Ενότητας και της Αγάπης. Δεν έχουμε να πολεμήσουμε κανέναν, δεν έχουμε να διαχωρίσουμε τίποτε δεν έχουμε να συγκρουστούμε με κάτι. Μόνο Ενότητα μέσα μας, γύρω μας, παντού! Αυτή είναι η Φιλοσοφία μας, αυτή είναι η Αλήθεια μας, αυτό και το Όνειρό μας!


Ευχόμαστε να αγαπήσετε και να απολαύσετε τη νέα μας έκδοση, όπως έχετε αγαπήσει τις δύο προηγούμενες εκδόσεις μας: Reiki Time και το Angel's Voice!


Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την υποστήριξη σας και την αγάπη σας!


Σας ευχόμαστε Τερπνή και Οφέλιμη Ανάγνωση!


Με αγάπη και Χαρά

Διονυσία Κλαρνετατζή & Γιώργος Μυλωνάς


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:
Τηλ: 2102440790, Κιν: 6946863697, 6945858173
 

και μέσω e-mail: reikitime@reiki.gr


ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΡΘΡΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ:


e-mail: reikitime@reiki.gr 


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ! ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ: 


Τηλ. 2102440790, 6946863697, 6945858173, e-mail: reikitime@reiki.gr


Το ποσό της πληρωμής περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής.
 

ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ / ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ 
 


Κόστος Αγοράς: 0 € -
Όροι Χρήσης - Δήλωση Απορρήτου | website by Theratron