Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία | Αγορά Reiki |
Reiki.gr

Βιβλία

ΓΑΛΗΝΗ1 + 1 ΔΩΡΟ!!!

Με την αγορά του συγκεκριμένου βιβλίου παίρνετε ΔΩΡΟ άλλο ένα βιβλίο της επιλογής σας από τη σειρά των θετικών δηλώσεων! (Τα βιβλία της σειράς αυτής είναι: ΑΦΘΟΝΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΦΩΤΙΣΗ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΓΑΛΗΝΗ, ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΕΥΤΥΧΙΑ)

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τα Βιβλία 
Ευτυχία, Γαλήνη, Σκοπός της Ζωής:

 

 

Τα τρία νέα βιβλιαράκια των Θετικών Δηλώσεων - Ευτυχία, Γαλήνη, Σκοπός της Ζωής - δημιουργήθηκαν ως προσωπική προετοιμασία και ενεργειακή ενδυνάμωση στο πλαίσιο της συγγραφής της σειράς των Αγγελικών Βιβλίων («Δώρα του Ουρανού»), που περιλαμβάνει τα βιβλία Αγγελικά Σύμβολα, Αγγελικές Επικλήσεις και Αγγελικοί Διαλογισμοί. Οι νέες Θετικές Δηλώσεις γράφονταν παράλληλα, με αυτόματο και καταιγιστικό τρόπο, προκαλώντας μια ολική αναδιοργάνωση και αναδόμηση του νου και του πνεύματός μου, καθώς και μια συνολική διαφώτιση και εξύψωση της ενέργειας και του ενεργειακού πεδίου, της αύρας μου. Δεν γνώριζα συνειδητά το λόγο για τον οποίο γράφονταν οι σκέψεις και οι δηλώσεις αυτές, όμως, όπως κατανόησα λίγο αργότερα, ήταν απαραίτητες ώστε να ανεβάσω όσο το δυνατόν περισσότερο τα επίπεδα της συνολικής ενέργειάς μου και να ανακατατάξω «πράγματα», πεποιθήσεις και σκέψεις στο νου και το πνεύμα μου, έτσι ώστε οι πληροφορίες και οι ενέργειες που θα περιείχαν τα Αγγελικά Βιβλία να είναι -για όλους- όσο πιο αληθινές και φωτεινές, όσο πιο θεραπευτικές και ωφέλιμες γίνεται. 

Υπήρχε ήδη στο νου μου η σκέψη πως θα γράφονταν δύο επιπλέον βιβλιαράκια θετικών δηλώσεων στη συγκεκριμένη σειρά (365 φωτεινές ιδέες), μετά την έκδοση των πέντε πρώτων που αφορούν στους πιο βασικούς και κύριους τομείς της ανθρώπινης ζωής: την αφθονία, την αγάπη, τη φώτιση, την ομορφιά και τη θεραπεία. Τα δύο που «έλλειπαν» αποκτούσαν, σιγά - σιγά και σταδιακά, ενέργεια και μορφή στο νου μου. Εξαρχής, γνώριζα πως το ένα αφορούσε στα συναισθήματα, την ψυχική και συναισθηματική απελευθέρωση και θεραπεία, την ψυχική γαλήνη. Το άλλο αφορούσε στο σκοπό της ζωής, τα ταλέντα, την έμπνευση και τη δημιουργικότητά μας. Το έργο και την κατεύθυνση της ζωής μας. Ως ιδέες και θέματα αιωρούνταν στο νου μου και ανέμενα την κατάλληλη στιγμή, ώστε να εκφραστούν κελαρυστά, αβίαστα και εμπνευσμένα. Καθώς προετοιμαζόμουν για τη συγγραφή των Αγγελικών Βιβλίων, θετικές δηλώσεις άρχισαν να συρρέουν, να εμφανίζονται, να ξεχύνονται μέσα μου. Και μπροστά μου. Και γύρω μου. Κάθε φορά, τις κατέγραφα όσο πιο άμεσα γινόταν και με κάθε δυνατό τρόπο. Ήταν πραγματικά μια υπέροχη - προσωπικά, βαθιά θεραπευτική - και συχνά εκστατική εμπειρία. 

Μερικές μέρες αργότερα συνειδητοποίησα, πως πολλές από αυτές τις δηλώσεις αφορούσαν και σε ένα τρίτο θέμα, έναν τρίτο τομέα και ένα ξεχωριστό βιβλίο. Το βιβλίο αυτό αφορούσε στην ευτυχία. Μια έννοια που υπερβαίνει και συγχρόνως διαπερνά και περικλείει και τους υπόλοιπους τομείς. Έννοια και κατάσταση που συνοψίζει όλα όσα επιθυμούμε να εκφράσουμε και να εκδηλώσουμε στη ζωή μας. Συνολικά, λοιπόν, οκτώ τα βιβλία των Θετικών Δηλώσεων: επτά πεδία, επτά τομείς της ζωής και ένα ακόμη, απόσταγμα - σύνοψη - πεμπτουσία, αυτό της ευτυχίας! Τα οκτώ αυτά μικρά βιβλιαράκια των θετικών δηλώσεων μπορούν να διαβαστούν και να εφαρμοστούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο, ανάλογα με το τι έχουμε περισσότερο ανάγκη και επιθυμία να δουλέψουμε σε κάθε περίοδο της ζωής μας. Μπορούν, επίσης, να διαβαστούν και να εφαρμοστούν συνδυαστικά, ακολουθώντας την εσωτερική μας έμπνευση και καθοδήγηση, ή το ένα μετά το άλλο, για μια συν-ολική προσωπική, ενεργειακή και πνευματική θεραπευτική εργασία. 

Όπως συμβαίνει και με τα πέντε πρώτα, τα τρία νέα βιβλία περιέχουν κάποιες κοινές δηλώσεις, βασικές και πρωταρχικές: πρόκειται για τις πρώτες δηλώσεις οι οποίες αφορούν στις ίδιες τις δηλώσεις και τις επιβεβαιώσεις, στη φύση τους, την προέλευσή τους και τη δράση τους, στο πώς σχετιζόμαστε μαζί τους: Τι είναι οι δηλώσεις και από πού προέρχονται; Πώς μπορούν να μας βοηθήσουν, σε ποιους τομείς, ποια επίπεδα και πόσο; Πώς σχετιζόμαστε με αυτές και πώς επιδρούν πάνω μας; Στα ερωτήματα - με εξυψωτικά θετικό και επιβεβαιωτικό τρόπο - απαντούν οι πρώτες δηλώσεις των τριών αυτών βιβλίων: Όλες οι θετικές δηλώσεις έρχονται από τον ανώτερο εαυτό και όχι από το κατώτερο εγώ. Βρίσκονται σε σύνδεση και αρμονία με την ουσία μας, το πνεύμα και την ψυχή μας και τα εκφράζουν, τα εκδηλώνουν στην καθημερινότητα, στη γη. Δρουν μόνο θετικά και φωτεινά, θεραπευτικά (με την ευρεία και πιο εσωτερική έννοια του όρου), για το καλό όλων. Επιδρούν στην ενέργεια και, επομένως, σε όλους τους τομείς και όλα τα επίπεδα, καθώς οι σκέψεις, τα συναισθήματα, το σώμα αλλά και όλες οι καταστάσεις της ζωής, όλες οι εμπειρίες, αποτελούνται από ενέργεια και είναι ενέργεια - ενέργεια σε διαφορετικά μήκη κύματος. Οι θετικές δηλώσεις δρουν και επιδρούν στην πραγματικότητα και τη μεταμορφώνουν! Είναι αποτελεσματικές και πολύ ισχυρές! Δεν παραμένουν στα στενά όρια του νου... Αλλάζουν και διευρύνουν την οπτική μας, αλλά και την ίδια την πραγματικότητα, καθιστώντας μας συνδημιουργούς. Συνειδητά και υπεύθυνα πλέον, σε σύμπνοια με τις συμπαντικές δυνάμεις και τους συμπαντικούς νόμους, γινόμαστε συνδημιουργοί: αυτό, δηλαδή, που είμαστε και αυτό που πρέπει, έχουμε χρέος, ανάγκη και σκοπό να είμαστε. 

Προσωπικά, οι συγκεκριμένες θετικές δηλώσεις και επιβεβαιώσεις με βοήθησαν αφάνταστα και άμεσα, σε όλα τα επίπεδα του εαυτού μου και όλους τους τομείς της ζωής μου. Πάνω από όλα, άνοιξαν την αστείρευτη ροή της γνώσης και της δύναμης μέσα μου. Σύντομα συνειδητοποίησα πως χρειαζόταν να μοιραστώ τις δηλώσεις αυτές - για Γαλήνη, Ευτυχία και το Σκοπό της Ζωής - και με άλλους, που πιθανόν να ήθελαν να ακολουθήσουν αυτήν την εσωτερική εργασία, να εμπνευστούν, να καθοδηγηθούν και να βοηθηθούν αντίστοιχα. 

Τα τρία νέα βιβλία των Θετικών Δηλώσεων αφορούν σε ένα πιο προχωρημένο επίπεδο εσωτερικής και ενεργειακής εργασίας και θα σας υποστηρίξουν και στους υπόλοιπους τομείς, στους οποίους έχετε ήδη εργαστεί, νοητικά, πνευματικά και ενεργειακά. Είναι παρόμοια σε επίπεδα ενέργειας μεταξύ τους και έχουν κοινή ουσία και διατύπωση, αλλά αφορούν σε τρεις ξεχωριστούς και διαφορετικούς - αν και παράλληλους - δρόμους προς το συνολικό, ανώτερο καλό. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει, αυτό που σας εμπνέει και σας ελκύει ή, αν το επιθυμείτε, και τα τρία. Εργαστείτε μεθοδικά, διαβάζοντας καθημερινά θετικές δηλώσεις. Επιλέξτε τις αγαπημένες σας, γράψτε τες σε χαρτί και διαβάστε τες πρωί και βράδυ για 7, 21 ή 49 ημέρες, συμβολικοί αριθμοί που έχουν ενεργειακά χαρακτηριστικά και αφορούν στην ολοκλήρωση και την εκδήλωση της σκέψης στην ύλη. Ανακαλύψτε επιπλέον τρόπους να προσεγγίσετε, να εφαρμόσετε και να αφομοιώσετε τις Θετικές Δηλώσεις. 

Σας εύχομαι, από την ψυχή και την καρδιά μου, καλή νοητική, πνευματική και ενεργειακή εργασία, με πολύ πολύ μεγάλη αγάπη / ευγνωμοσύνη!Το ποσό περιλαμβάνει τα έξοδα αποστολής / αντικαταβολής.


1 + 1 ΔΩΡΟ!!!

Με την αγορά του συγκεκριμένου βιβλίου παίρνετε ΔΩΡΟ άλλο ένα βιβλίο της επιλογής σας από τη σειρά των θετικών δηλώσεων! (Τα βιβλία της σειράς αυτής είναι: ΑΦΘΟΝΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΦΩΤΙΣΗ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΓΑΛΗΝΗ, ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΕΥΤΥΧΙΑ)

Για πληροφορίες και παραγγελίες με αντικαταβολή,

επικοινωνήστε με το τηλέφωνο: 
6946863697

 Ή μέσω e-mail: giorgos@reiki.gr


Για αποστολές στην Κύπρο και το εξωτερικό υπάρχει πρόσθετη χρέωση. Επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας. Σας ευχαριστούμε!

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις!

Κόστος Αγοράς: 22 € -
Όροι Χρήσης - Δήλωση Απορρήτου | website by Theratron